ik ben professional
menu
Stephanie
Terug

Stephanie

Ik heb zelf ervaring als cliënt in de GGZ en heb daar ervaren hoezeer je gevoel van autonomie wordt aangetast zodra je de deuren van een instelling binnengaat en hoe moeilijk het is om los te komen van stigma’s. Bij Linc naar Zorg zijn cliënten in eerste instantie mens, en niet hun diagnose. Linc naar Zorg denkt niet in beperkingen en kijkt actief samen met de cliënten naar alles wat ze wél kunnen. Ik geloof dat mensen op hun mooist zijn als ze kunnen doen waar ze blij van worden en dat vonkje terugvinden is wat ik hoop te kunnen doen voor de mensen met wie ik werk!

Specialisme

Ik luister en kijk verder dan de oppervlakte. Daarnaast kan ik als ademhalingscoach helpen om spanning te verminderen of zet ik creatieve werkvormen of beweging in naast gesprekken.

Achtergrond

Ik heb psychologie gestudeerd, richting klinische gezondheidspsychologie en klinische neuropsychologie. Daarnaast heb ik een propedeuse biomedische wetenschappen. Ik heb jarenlang gewerkt als onderzoeker en werkte vooral met vragenlijsten en data. Sinds 2020 ben ik me gaan richten op coaching en begeleiding; als coach bij een loopbaanorganisatie en als ondernemer.