ik ben professional
menu

 

 

Cliëntinformatie

Hieronder vind je alle overige informatie over onze hulpverlening overzichtelijk op een rijtje.

Meedenkpanel

Wij willen onze cliënten betrekken bij alles wat Linc naar Zorg doet. Dat doen we bijvoorbeeld door ze uit te nodigen om deel te nemen aan het meedenkpanel. Het meedenkpanel wordt regelmatig gevraagd mee te denken over allerlei zaken binnen Linc naar Zorg. Zo heb je niet alleen regie over je eigen leven, maar ook invloed op hoe het er aan toe gaat bij Linc naar Zorg! Voor meer informatie over het meedenkpanel kun je contact met ons opnemen

 

Kwaliteit

Wát we doen, willen we goed doen. En dus denken we bij Linc naar Zorg na over de kwaliteit van zorg. Dat doen we onder andere door onszelf te toetsen, door afspraken te maken in een jaarlijks kwaliteitsdocument en door externe partijen mee te laten kijken naar hoe we het doen. Wil je in één oogopslag zien waar we binnen Linc naar Zorg op het gebied van kwaliteit mee bezig zijn? Klik dan hier.

 

Uitgebreide achtergrondinformatie is te vinden in ons kwaliteitsdocument.

2020

2019 en kaderbrief

 

Klachtenregeling

Wat we doen, willen we goed doen. En wat niet goed gaat, dat willen we verbeteren. Ben je niet tevreden of is er iets niet goed gegaan? Laat het ons weten. We proberen het dan altijd samen met de betrokkenen op te lossen.

Lukt het niet er samen uit te komen en/of heb je behoefte aan onafhankelijk advies? Dan kun je contact opnemen met Zorgbelang Brabant via klachtenfunctionaris@zorgbelang-brabant.nl. Dit kan zonder dat je dit met Linc naar Zorg bespreekt. De klachtenfunctionaris van Zorgbelang kan je ondersteunen bij het verwoorden van je klacht, je informeren over een verdere klachtenprocedure en bemiddelen in een oplossing.

Bij Linc naar Zorg doen we er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ben je toch niet tevreden over Linc naar Zorg? Wil je meer weten hoe wij omgaan met onze klachtenregeling bekijk onze klachtenregeling en folder klachtenprocedure.


Linc naar Zorg voldoet hiermee aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Informatie over de WLZ

Linc naar Zorg biedt zorg op basis van de Wet WMO en de Wet Langdurige Zorg. Hier vind je informatie over kosten en vergoedingen WLZ (Volledig Pakket Thuis) (pdf).