ik ben professional
menu
Den Bosch

Stadionlaan

De Stadionlaan is een zelfstandig beschermd wonen locatie die ruimte biedt aan 36 personen.  De bewoners beschikken over een eigen woning met een huurcontract van Brabant Wonen. Het huurcontract is gekoppeld aan de looptijd van de Wmo-indicatie BWB. 
Stadionlaan
Stadionlaan
“De laatste stap naar zelfstandigheid”
House icon Aantal bewoners
33
Magic wand icon Linc locatie sinds
2019

Zelfstandig

Locatie Stadionlaan bestaat uit studio’s van 25 en 35 vierkante meter met een eigen keukenblok en aparte badkamer. Enkele studio’s beschikken ook over een aparte slaapkamer. Cliënten wonen op de Stadionlaan helemaal zelfstandig.
Er zijn geen gezamenlijke voorzieningen of activiteiten met de andere bewoners, maar Linc naar Zorg is er als dat nodig is. We hebben een kantoor op de locatie waar cliënten op werkdagen  terecht kunnen van 11:00 tot 19:00uur en in de weekenden van 12:00 tot 16:00uur. Daarnaast werken we met een 24/7 bereikbaarheidsdienst. 

Begeleiding

De begeleiding is gericht op het leren van alle vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij. De Stadionlaan is de laatste stap naar zelfstandigheid.
Locatie Stadionlaan is gelegen op korte afstand van het centrum, direct grenzend aan Station Oost en vlakbij allerlei sport- en ontspanningsvoorzieningen.  

Stadionlaan
Stadionlaan

Begeleiders op deze locatie


Bekijk hele team
Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Laat ons je terugbellen of mailen.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een
Typ bovenstaande code over.