ik ben professional
menu

Wij leggen
de Linc

Linc naar Zorg biedt zorg en begeleiding die past bij onze cliënten. We vinden het belangrijk om de Linc te leggen tussen alle elementen in jouw leven. Je huisvesting, maar ook je werk, dagbesteding en andere zaken die voor jou belangrijk zijn.  
Soms heb je behoefte aan een luisterend oor of iemand die samen met jou boodschappen doet. Soms wil je even met rust gelaten worden of gewoon een veilige plek hebben om tot jezelf te komen. Jij hebt de regie. Het is jouw leven. 

Linc naar Zorg

Altijd
bereikbaar

Wat je ook nodig hebt; Linc naar Zorg kijkt samen met jou hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Als je ons nodig hebt, zijn we er. Persoonlijk of op afstand. Per e-mail, telefoon, app of skype. Als het moet, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Neem contact met ons op

Bij Linc naar zorg zijn we

Bevlogen
Wij zijn er voor jou.
Betrouwbaar
We doen wat we zeggen.
Bereikbaar
Als het moet, zijn we er. Ook buiten kantooruren.
Behulpzaam
We helpen je met dat wat jij nodig hebt.

De coaches van Linc naar Zorg zijn er als jij ze nodig hebt. Het zijn stuk voor stuk mensen die voor jou het verschil willen maken. Die samen met jou aan de slag willen gaan! De coaches ondersteunen je bij alles wat maar te maken heeft met jouw dagelijks leven. Ze geven je praktische ondersteuning bij dagelijkse dingen zoals boodschappen of je financiën. Ze helpen je bij het zoeken van de juiste dagbesteding, de best passende opleiding of een leuke baan. Maar ze zorgen er ook voor dat je in contact komt met de juiste instanties of mensen die je verder kunnen helpen. Kortom: ze zorgen dat jij de regie over je leven krijgt én behoudt! 

Benieuwd naar onze medewerkers?
Bekijk ons team

Linc naar Zorg

Meedenkpanel

Wij willen onze cliënten betrekken bij alles wat Linc naar Zorg doet. Dat doen we bijvoorbeeld door ze uit te nodigen om deel te nemen aan het meedenkpanel. Het meedenkpanel wordt regelmatig gevraagd mee te denken over allerlei zaken binnen Linc naar Zorg. Zo heb je niet alleen regie over je eigen leven, maar ook invloed op hoe het er aan toe gaat bij Linc naar Zorg! Voor meer informatie over het meedenkpanel kun je contact met ons opnemen

Kwaliteit

Wát we doen, willen we goed doen. En dus denken we bij Linc naar Zorg na over de kwaliteit van zorg. Dat doen we o.a. door onszelf te toetsen, door afspraken te maken in een jaarlijks kwaliteitsdocument en door externe partijen mee te laten kijken naar hoe we het doen. Wil je in één oogopslag zien waar we binnen Linc naar Zorg op het gebied van kwaliteit mee bezig zijn? Klik dan hier. Uitgebreide achtergrondinformatie is te vinden in ons kwaliteitsdocument.