ik ben professional
menu
Johnny, 28
“Ik had meteen een goed gevoel bij Linc naar Zorg”

 

Johnny krijgt vanwege een problematische thuissituatie al op jonge leeftijd te maken met hulpverlening. Na vele omwegen komt hij uiteindelijk terecht bij Linc naar Zorg. Daar vindt hij de hulp die hij nodig heeft om zijn problemen aan te pakken. 

“Via de jongerenopvang in Den Bosch ben ik doorverwezen naar Linc naar Zorg. De hulpverlening die ik toen kreeg, paste niet bij mij. Ik had meteen een heel goed gevoel bij Linc naar Zorg. Ik ben blij dat ik een fijne plek heb om te wonen en dat ik hulp krijg met mijn verslavingsproblemen."

Johnny

Grote steun

“In overleg met Novadic Kentron bleek dat ik geen weerstand kon bieden tegen verleidingen en bepaalde mensen in mijn oude omgeving. Linc naar Zorg regelde daarom voor mij de juiste indicatie zodat ik mijn oude omgeving achter me kon laten. In Tilburg heb ik een nieuw bestaan opgebouwd. Ik heb mijn verslaving erkent en hulp leren accepteren. Als ik nu een terugval heb dan baal ik daar echt van en probeer ik te achterhalen waarom het gebeurt. Linc naar Zorg is daarin een hele grote steun.“

Ze staan naast me

 “Als ik een moeilijk moment heb, is er altijd iemand voor me. We gaan even wandelen of een hapje eten. Het is fijn dat er dan iemand is die naar me luistert. Het voelt voor mij alsof de mensen van Linc naar Zorg echt naast me staan. Het zijn mensen die zich echt om mij bekommeren.
 Bij Linc naar Zorg krijg ik de vrijheid om mijn eigen plan te bepalen. We praten over wat ik nodig heb en stellen een plan op om mijn verslaving en andere problemen aan te pakken."

Johnny
“Ik heb een nieuw bestaan opgebouwd”

Heel ander leven

Het mooiste wat ik heb meegemaakt in mijn traject bij Linc, is dat ze het voor elkaar hebben gekregen dat ik contact met mijn zoontje mag hebben. De moeder van mijn zoon woonde ook in een instelling en dus werd hij direct na de geboorte in een pleeggezin geplaatst. Eens per 6 weken mag ik samen met mijn moeder mijn zoontje zien. De begeleiding van Linc naar Zorg gaat mee omdat we geen vervoer hebben. Mijn zoon zit op een fijne plek bij lieve mensen en ik krijg vanuit mijn eigen fijne en veilige plek bij Linc naar Zorg, de kans om een band met hem op te bouwen. Ik ben ongelofelijk dankbaar dat ze dit voor mij hebben geregeld. Zonder de hulp van Linc naar zorg, had ik een heel ander leven gehad. 

“De mensen van Linc naar Zorg staan naast me”
Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Laat ons je terugbellen of mailen.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.