ik ben professional
menu
Ammerzoden

De Lindeboom

Vroeger was De Lindeboom een woon-zorgcentrum voor ouderen. Het ligt een rustige woonwijk in het landelijke Ammerzoden. Linc naar Zorg huurt een deel van het gebouw. Daarin zitten 21 ruime studio’s. De studio’s zijn heel licht en kijken uit op de weg of de tuin. De Lindeboom is omringd door veel groen en ligt in een rustige buurt. Een buurt die we graag leren kennen en waarin we een actieve rol willen spelen. Door bijvoorbeeld samen met buurtbewoners activiteiten te organiseren
De Lindeboom
De Lindeboom
“Kleine stappen leiden tot grote veranderingen”
House icon Aantal bewoners
21
Magic wand icon Linc locatie sinds
2022

Zelfstandig

Op locatie de Lindeboom wonen volwassenen (18+) met verschillende hulpvragen. Onze coaches zijn er wanneer dat nodig is. Onze bewoners willen leren omgaan met hun problemen, zodat ze meer grip krijgen op hun eigen leven. Dat willen ze graag voor elkaar krijgen in een rustige en landelijke omgeving. Hulp is altijd dichtbij en dat zorgt ervoor dat we sneller en makkelijker doelen behalen. Zo zijn onze bewoners ook sneller klaar voor een volgende stap richting zelfstandigheid.

Begeleiding

Het team van de Lindeboom bestaat uit een teamleider, wooncoaches, verpleegkundigen en gedragsdeskundigen. Zij kunnen je helpen bij alles wat te maken heeft met het dagelijks leven. Ze geven je praktische ondersteuning bij dagelijkse dingen zoals boodschappen of je financiën. Ze zoeken mee naar de juiste dagbesteding, een opleiding of een leuke baan. Ze helpen bij het voorkomen van stress, het verbeteren van je sociale netwerk of het vergroten van je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Maar ze brengen je ook in contact met de juiste mensen die je verder kunnen helpen. Kortom: ze zorgen dat jij de regie over je leven krijgt én houdt! Iedere dag van ’s ochtends tot ’s avonds zijn de coaches aanwezig op de Lindeboom. In de nacht is er een nachtwaker met ondersteuning van de Linc naar Zorg bereikbaarheidsdienst.

De Lindeboom
De Lindeboom

Begeleiders op deze locatie


Bekijk hele team
Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Laat ons je terugbellen of mailen.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.