ik ben professional
menu
Tilburg

Maarseveenstraat

Van Maarse-veenstraat
Locatie van Maarseveenstraat in Tilburg bestaat uit 14 appartementen en een aantal gezamenlijke ruimtes. De appartementen zijn ruim en licht en beschikken over een eigen keuken en badkamer. In de gezamenlijke woonkamer en keuken wordt op verschillende dagen samen gekookt en gegeten. Deelname hieraan is niet verplicht. De coaches die werkzaam zijn op deze locatie verzorgen yoga – en bokslessen en er zijn regelmatig gezamenlijke activiteiten waaraan de cliënten kunnen deelnemen. 
Maarseveenstraat
Maarseveenstraat
"We zijn er als het nodig is"
House icon Aantal bewoners
14
Magic wand icon Linc locatie sinds
2019

Indicatie

Binnen de Maarseveenstraat verblijf je met een Wlz- indicatie in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT). In goed overleg met jou bekijken we welke ondersteuning je nodig hebt en hoe we dat samen vorm kunnen geven.  

Locatie

Locatie van Maarseveenstraat ligt in een rustige wijk met een winkelcentrum en openbaar vervoer vlakbij. Op de locatie is 7 dagen per week begeleiding aanwezig van 7:30 uur tot 23:00 uur. De overige uren kan in geval van nood een beroep worden gedaan op een nachtdienstmedewerker van RIBW, die ook in het pand zijn gehuisvest. 

Maarseveenstraat
Maarseveenstraat
Maarseveenstraat
Maarseveenstraat
Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Laat ons je terugbellen of mailen.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een
Typ bovenstaande code over.