ik ben professional
menu
Tilburg

Van Maarseveenstraat 10 en 12

Van Maarseveen straat

In Tilburg hebben we twee locaties aan de van Maarseveenstraat. Op van Maarseveenstraat 12 hebben we 14 appartementen. Op nummer 10 in diezelfde straat, hebben we nog eens 9 appartementen. Alle appartementen zijn ruim en licht en beschikken over een eigen keuken en badkamer.

Op de van Maarseveenstraat 12 is een gezamenlijke woonkamer en keuken. Op verschillende dagen wordt er samen gekookt en gegeten. Deelname hieraan is niet verplicht. De coaches die werkzaam zijn op deze locatie verzorgen yoga – en bokslessen en er zijn regelmatig gezamenlijke activiteiten waaraan de cliënten kunnen deelnemen.

Op van Maarseveenstraat 10 zijn geen gemeenschappelijke ruimtes. Deze locatie is bijvoorbeeld passend als je een stap wil maken naar geheel zelfstandig wonen. Je maakt er gebruik van ambulante begeleiding. 

Van Maarseveenstraat 10 en 12
Van Maarseveenstraat 10 en 12
"We zijn er als het nodig is"
House icon Aantal bewoners
23
Magic wand icon Linc locatie sinds
2019

Indicatie

Binnen de Van Maarseveenstraat verblijf je met een Wlz- indicatie in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT) of een WMO O1&2. In goed overleg met jou bekijken we welke ondersteuning je nodig hebt en hoe we dat samen vorm kunnen geven.  

 

Locatie

De woonlocaties Van Maarseveenstraat 10 en 12 liggen in een rustige wijk met een winkelcentrum en openbaar vervoer vlakbij.
Op van Maarseveenstraat 12 is 7 dagen per week begeleiding aanwezig van 7:30 uur tot 23:00 uur. De overige uren kun je in geval van nood een beroep doen op een nachtdienstmedewerker van RIBW, die ook in het pand zitten. Op van Maarseveenstraat 10 maak je gebruik van ambulante begeleiding.

Van Maarseveenstraat 10 en 12
Van Maarseveenstraat 10 en 12
Van Maarseveenstraat 10 en 12
Heb je een vraag of wil je iets met ons bespreken? Laat ons je terugbellen of mailen.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.